Shopping Cart

Bombtrack Beyond+

Posted by Loose Cycles on
Bombtrack Beyond+

Majhen nemški proizvajalec, ki svoja, pretežno jeklena kolesa proizvaja na Tajvanu. V prvi vrsti so kvalitetne cevi in komponente, ki preverjeno delujejo. Bombtrack Bicycle Co. obstaja od leta 2011, njihove korenine pa segajo v svet BMXa. Mogoče si že kdaj slišal za znamki WeThePeople in Radio Bikes? Gre za pretežno iste ljudi, le zaželeli so si drugačnih, večjih koles. Zaradi dolgoletnih izkušenj v kolesarski industriji je znamka zelo hitro prišla na dober glas, njihova široka in skrbno premišljena ponudba pa odraža zadovoljstvo strank, ki jih je iz leta v leto več.

O modelu

Beyond+ je jekleno gorsko kolos trdim zadkom in s trdimi vilicami. Kolo ima en sam namen: da te odpelje okrog sveta in nazaj. Kotali se na širokih pnevmatikah 27.5+. Te blažijo vožnjo in pomagajo pri dolgotrajnosti obročev natovorjenega kolesa. Kot pravi potovalnik je seveda opremljen z vsemi možnimi pritrdilnimi mesti za nosilce bidonov in prtljažnike. Njegova najboljša lastnost je to, da se odlično pelje tudi brez prtljage.

Mojster Tine in Beyond+

Nekaj modifikacij

Predstavljeno kolo Bombtrack Beyond+ je nadgrajeno z nekaterimi drugačnimi komponentami, a v osnovi ostaja zelo podobno takšnemu, kot pride iz tovarne. Nemci se namreč držijo reka: Zakaj bi spreminjali nekaj, kar deluje?

Original krmilo in oporo je nadomestil komplet proizvajalca komponent Funn. Krmilo je nekoliko širše in višje. Dodatno so na vilice pričvrščeni še nosilci Salsa anything cage. Nosilci za bidone so znamke King Cage. Piko na i dodajo še sedež Brooks in kolesarske potovalne torbe Apidura.

Za koga?

Beyond+ se odlično obnese kot kolo za makadamske ture. Tuje mu niso niti enoslednice. Z napenjalcem verige bi lahko bil tudi zabaven enoprestavnik. Če načrtuješ samozadostno potovanje v odročne kraje, za dan, dva … leto dni, je to kolo idealen sopotnik.

Older Post Newer Post